SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




BOSNA HERSEK G1 TURNUVASI

Bosna Open G1

 

Çok kıymetli taekwondo camiası 

13 yıllık Bosna Hersek yaşamımın çok ayrı bir dönüm noktasını yaşamaktayım ve bunu sizlerle paylaşmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum. Bosna Herse'ğe hem tkd tarihinin hemde spor tarihinin ilklerini yaşatmaktan ayrıca gururluyum.
Yaptığımız bir çok başarılı organizasyondan sonra 2015 yılından başlayarak Bosnia Open ismindeki turnuvamımızla G1 statüsü kazandık.Bu konuda emegi gecen tum insanlara cani gonulden tesekkurlerimizi borc biliriz. 

 Böyle küçük bir ülke için bu ayrı bir mutluluk kaynağı. Bu anlamda tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi, kulüplerimizi ve yöneticilerimizi hoşgeldiniz diyerek ATA yadigari Saraybosnaya bekliyoruz. 
Bildiğiniz üzere G1 turnuvalar Olimpiyatlara giden yolda puan toplamanın yanı sıra bu yıl düzenlenecek Avrupa Olimpiyat Oyunları içinde puan toplama anlamında çok önemli. Avrupa olimpiyat oyunları haziran ayında yapılacağından Mart ayındakı Hollanda open turnuvası en son puanlı turnuva olacaktır. Bu olimpiyatlara katılmak için yeterli puan toplanması bu anlamda şarttır. Bizim turnuvamızda olimpiyatlar için puan alınması yolunda çok önemlidir.
Ayrıca yıldız ve gençlerde bu yıl avrupa şampiyonaları var ve bınlara hazirlık olmasi açısıından bu turnuvalar çok önem taşımaktadır. Genel olarak benim tespitim Türkiyemizden çok iyi sporcular olmasına rağmen yurt dışındaki havayı teneffüs edip maç tecrübeleri eksikliği görülmektedir. G1 turnuvalar bunların aşılması için büyük öneme sahiptir. 
Ayrıca tüm kulüplerimize gerekli yazılar, davetiyeler gönderilebilir.

 Bunun için email adresimden yada facebook sayfamdan ulaşabilirsiniz. 
Email- tkdzlatni@yahoo.com 
Facebook- Ahmet Dilek

NOT-Erken ucak bileti aliminda uygun fiyatlar mevcuttur.Bunun icin zamaninda hareket edilmesi uygun olacaktir. 

Bosnaya geldikten sonra havaalanindan otele ve salona gidisler bizler tarafindan karsilanacaktir. Ekte davetiyemiz , reglamanimiz mevcuttur ve otel rezervasyonlari icin gerekli bilgiler bulunmaktadir. 

Sevgi ve saygilarimla. 

Ahmet Dilek. 

Bosna Hersek Taekwondo Federasyonu Baskani.

Altin Zambaklar Kulubu Baskani

GEREKLİ DOSYALARDAN REKLAMANI İNDİRİN