SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




AYVALIK SPOR KULUBÜ AVRUPADA

Taekwondocu sporcularımız Avrupa yolcusu ;

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Taekwondo salonunda 7 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve Almanya da yapılacak olan iki ayrı uluslararası şampiyonaya katılacak olan Taekwondocu sporcularımız Ayvalık ilçemizin gururu olmak için yola çıktı.
Türkiye'den katılacak olan tek takım olan sporcularımız 3 Mayıs Pforzheim'de ki Goldstadt Pokal Uluslararası şampiyonasından sonra 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde yapılacak ve Avrupa'nın en büyük Taekwondo şampiyonaları arasında yer alan Berlin Open şampiyonasına katılacak.
Katılacakları iki şampiyonanın da daedo elektronik sistemle yapılan şampiyonalar olduğunu söyleyen Antrenörümüz Volkan SERSAN sporcularımızın başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz ve sporcularımıza güveniyoruz. dedi.
Yurda 11 Mayıs günü dönüş yapacak sporcularımızın 10 günlük süre içinde bir çok avrupa ülkesini de görme fırsatı olacağını söyleyen hocamız sporcularımız için bulunmaz bir fırsat olan 10 günlük sürenin sonunda bol madalya ve kupa ile yurda dönüş yapmak istediklerini belirtti.
Kafilemizdeki sporcularımız ise şöyle ;
Lara İNCE , Elif DEMİRHAT ,Beyzanur ÖZDEMİR , Serkan ÇELEN , Onurcan ERDEM , Serhat GEDİZ , Ediz GÖK