SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




BÜYÜKLER DÜNYA ŞAMP RUSYA

Dünya Taekwondo Federasyonu (WTF) tarafından organize edilen Dünya Taekwondo Şampiyonası 12-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Rusya'nın Chelyabinsk şehrinde düzenlenecek.

 

Rusya’nın Chelyabinsk şehrinde 12-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Taekwondo Şampiyonası’na hazırlanan Taekwondo Milli Takımı’na Sarar firmasından sponsorluk desteği geldi. Sarar firması, önemli şampiyona öncesinde milli takımın kıyafet sponsoru oldu. Milli sporcular, Dünya şampiyonasında giyecekleri kıyafetlerle göz kamaştırdılar.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, sponsorluğun çok önemli olduğu bir dönemde kendilerine destek olan Sarar firmasına teşekkür etti. Başkan Şahin, “Bizlere daha önce de kıyafet konusunda destek sağlayan Sarar firması, Dünya şampiyonası öncesinde sponsor oldu.  Sarar Giyim San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ile Yönetim Kurulu Üyemiz Alaattin Çoban'a destekleri için çok teşekkür ediyorum. Amatör sporlar için sponsorluk çok önemli bir konu. Türkiye’de en çok lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran branşlardan biri olan taekwondoya tüm şirketlerin desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Taekwondo ailesi olarak türk milli takımızı destekliyor ve başarılar diliyoruz.

 

www.recepbaskan.com