SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




12.ETU TAEKWONDO POOMSAE ŞAMPİYONASI

Taekwondo Poomse Avrupa Şampiyonası

 

Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından organize edilen Taekwondo Poomse Avrupa Şampiyonası 26-28 Haziran 2015 tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılacaktır.Bu müsabakada Uluslararası hakemlerimizden Nurettin avcı İdris Yavuz Ve Recep Başkan görev alacaktır.

MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLERİ VE SPORCULAR
MEHMET ÖRKAN-YAŞAR ERBİL -VEYSEL DÖŞÜÇÜKÜR-NUMAN FIRAT-İSA ŞAHİN-NESİBE ALTUN -ŞABAN DEĞİRMENCI.
 
 
 
 
 
 
Avrupa Taekwondo Poomse Şampiyonası’nın üçüncü ve son gününde milli sporcular, 3’ü altın olmak üzere 14 madalya kazandı. Türkiye, şampiyonayı 10’u altın olmak üzere 29 madalya ile tamamlayarak takım halinde Avrupa Şampiyonu oldu.

 

Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından organize edien ve Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Avrupa Taekwondo Poomse Şampiyonası’nda yaklaşık 30 ülkeden 440 civarında sporcu mücadele etti. 

Şampiyonaya 46 sporcuyla katılan Türkiye, son gün yapılan müsabakalarda 3’ü altın, 6’sı gümüş ve 5’i bronz olmak üzere 14 madalya kazandı. 

Avrupa şampiyonasında 10 altın, 11 gümüş ve 8 bronz madalya kazanarak şampiyonayı 29 madalya ile tamamlayan Türkiye, bu sonuçla genel klasmanda şampiyonluğu elde etti.

26 Uluslararası hakem arasında müsabakanın en teknik iyi hakemi seçilen Nurettin AVCI Hocamızı kutluyoruz.