SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




ANTRENÖR HAKEM SEMİNERİ
Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri
 
Federasyonumuz 2015 yılı Faaliyet Programında yer alan ve müsabaka kurallarında yapılan yeni değişiklikleri de içeren Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri 21-28 Aralık 2015 tarihleri arasında 2 grup halinde Antalya/Kemer de yapılacak.

Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri'ne katılacak olan katılımcılardan antrenör ve hakem olanlar, tercih ettikleri seminere katıldıkları takdirde hem antrenörlük hem de hakemlik vizeleri yapılacaktır.


Katılımcılar için 2016 yılı vize ücretleri aşağıdaki gibi olacaktır;

- Hakem Gelişim Seminerine katılacaklardan: 500,00 TL
- Antrenör Gelişim Seminerine katılacaklardan: 550,00 TL
- Antrenör ve Hakem ikisi birlikte vize yaptıracaklardan: 650,00 TL 

18 Ağustos-08 Eylül 2015 tarihleri arasında Konya’da yapılan 1., 2., 3., 4. ve 5. Kademe Antrenör Yetiştirme Kurslarına katılıp, başarılı olan ve Antrenör Diplomalarını alan kursiyerlerin, yukarıda açıklanan vize ücretini yatırmaları halinde 21 - 28 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Antrenör Gelişim Seminerine katılmadan 2016 yılı için Antrenörlük vizeleri yapılacaktır.

SEMİNERİN UYGULAMA ESASLARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. 

1. Federasyonumuz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin 2016 yılında organize edecekleri faaliyetlerde görev almak isteyen Antrenör ve Hakemlerin bu Gelişim Seminerine katılmaları zorunludur. 

2. Bu seminer, aynı zamanda 2016 yılı vize uygulaması amacını da taşıdığından, seminere katılmayan Antrenör ve Hakemlerimiz her türlü faaliyette görev alamayacakları gibi, Antrenörlerimiz illerinde kulüp, özel spor salonu, dernek vb. yerlerde yapılan GIP imtihanlarında da "Sınav Komisyon Başkanı" olarak da görev yapamayacaklardır. 

3. Seminere katılmayan Hakemler 2016 yılında İl ve Federasyon faaliyetlerinde görev alamayacakları gibi 2016 yılı Hakem Terfi Kursuna da katılamayacaklardır. 

4. Hakem ve Antrenörlük lisansına sahip olanlar, 2016 yılı Federasyon faaliyetlerinden hangisini tercih edeceklerse o gelişim seminerine katılacaklardır. Ancak illerde yapılacak faaliyetlerde görev yapabilmek için diğer lisansı da vize edilecektir. Örneğin hem hakem, hem de antrenör olan bir kişi, 2016 yılı Federasyon faaliyetinde hakemlik görevini tercih eder de, Hakem Gelişim Semineri'ne katılırsa; ilinde yapılacak faaliyet ve GIP sınavında görev alabilmesi için antrenörlük lisansı da vizelenecektir. 

5. Hakem ve Antrenör Gelişim Seminerine katılacaklar, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının (Halk Bankası Opera Şubesi TR29 0001 2009 4130 0005 0000 04 no.lu hesabına "Taekwondo Antrenörü ve/veya Hakem Gelişim Semineri ve Vize Ücreti" ibaresi ile ad ve soyadını belirtilerek vize ücretini yatıracaklardır.

6. Gelişim Semineri'ne 1. 2. 3. 4. ve 5. Kademe Antrenörlük belgesine sahip olan antrenörlerimiz ile Aday, İl, Ulusal, Uluslararası Hakemlik Belgesine sahip Hakemler katılacaktır. 

7. Gelişim Semineri 4'er gün süre ile 2 ayrı grup halinde yapılacağından grupların orantılı bir şekilde tespit edilebilmeleri için Seminere katılacak Hakem ve Antrenörlerimizin, 16 Aralık 2015  tarihi mesai saati bitimine kadar ücretlerini Federasyonumuz hesabına yatırılacaktır. Dekontların ve Ek-1 formu doldurularak Seminer yerinde görevlilere teslim edilecektir.

8. Hakem ve Antrenörlerimizin Gelişim Seminerine Taekwondo Elbisesi, Eşofman, Spor Ayakkabısı, Not Defteri, vb. ihtiyaç duyacakları sportif kıyafet ve kırtasiye malzemelerini yanlarında getireceklerdir. Hakem ve Antrenörlerimiz vizelerini yaptırmak amacıyla Federasyon kimlik kartları ve 1 adet vesikalık fotoğraflarını yanlarında bulunduracaklardır.

9. Seminere katılacak Hakem ve Antrenörlerimizin Seminer süresince tam pansiyon her şey dahil (alkolü içecekler hariç), konaklama giderleri Federasyonumuzca; yol giderleri ile diğer masrafları kendilerince karşılanacaktır.  

10. Hakem ve Antrenörlerimiz Gelişim Seminerine aynı yerde, farklı toplantı salonlarında ayrı ayrı eğitim alacaklardır.

11. Gelişim Seminerine katılmayan Hakem ve Antrenörlerimize herhangi bir telafi semineri yapılmayacaktır.

12. Gelişim Seminerine katılmak isteyen Hakem ve Antrenörler çalıştıkları kurumdan izinlerini kendileri alacaklardır.

13. Seminerin yapılacağı Adres ve Grupların listeleri 18 Aralık 2015 tarihinde Federasyonumuz sitesinde yayınlanacaktır.

Gelişim Semineri Grup ve Otel Bilgisi
 
Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2015 Yılı Faaliyet Programı'nda yer alan Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri'nin düzenleneceği otel ve katılımcı grupların il bilgileri açıklandı.

LİMAK LİMRA OTEL

Sahil Caddesi Kiriş Mahallesi No: 11 Kiriş / Kemer – ANTALYA 

Tüm katılımcıların, kendi gruplarının başladığı tarihte saat 08.30 ile 12.30 arası otele giriş yapmaları gerekmektedir.

 

SERVİS SAATLERİ

21 Aralık 2015, Pazartesi

Antalya Havalimanı - Otel

09.30 | 11.30 | 12.30 | 13.30

Kemer Otogarı - Otel

Saat 07.00'den itibaren her yarım saatte bir.

----------------------------------------

25 Aralık 2015, Cuma

Antalya Havalimanı - Otel

09.30 | 11.30 | 12.30 | 13.30

Kemer Otogarı - Otel

Saat 07.00'den itibaren her yarım saatte bir

 

1. Grup
21 - 24 Aralık
2. Grup
25 - 28 Aralık
ARTVİN
DENİZLİ
GİRESUN
İSTANBUL
KASTAMONU
ISPARTA
KOCAELİ
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MUĞLA
RİZE
SAMSUN
BOLU
BATMAN
BURDUR
KIRKLARELİ
TEKİRDAĞ
EDİRNE
SİVAS
İZMİR
KÜTAHYA
ANTALYA
ÇORUM
DÜZCE
HAKKARİ
HATAY
AMASYA
MUŞ
NİĞDE
ŞIRNAK
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
ANKARA
ARDAHAN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BURSA
ÇANKIRI
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GÜMÜŞHANE
IĞDIR
KARABÜK
KARS
KIRŞEHİR
KİLİS
NEVŞEHİR
ORDU
SAKARYA
TUNCELİ
YOZGAT
TRABZON
KONYA
KARAMAN
DİYARBAKIR
KIRIKKALE
VAN
ELAZIĞ
MERSİN
YALOVA
ADANA
OSMANİYE
SİİRT
SİNOP
TOKAT
UŞAK
ZONGULDAK
ÇANAKKALE
KAYSERİ
KAHRAMANMARAŞ
ŞANLIURFA