SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




AYVALIK SPOR KULÜBÜNÜN KUŞAK SINAVI

AYVALIK TAEKWONDO’DAN 

2014’ e MÜKEMMEL  BAŞLANGIÇ

Ayvalık Spor Kulübümüzün Ocak 2014  Dönemi Kuşak sınavı , İzmir Bölgesi Uluslararası Hakem ve Antrenörlerinden Özkan AKAR , Poomsae Avrupa 2.’si Namık KONANÇ , Uluslararası Poomsae Hakemi ve Uluslararası Antrenör Recep BAŞKAN ve Balıkesir İl Temsilcimiz 5.Kademe Antrenör Sayın Serkan ERKEKOĞLU'nun katılımlarıyla Türkiye Taekwondo Federasyonu Kuşak Sınavı talimatı çerçevesinde , Do Prensiplerine yakışır bir şekilde mükemmel bir ortamda gerçekleşti.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Ahmet SUAKAR da sınavı izlerken , velilerimizde büyük ilgi gösterdi.Sınav sırasında sporcuların heyecanı görülmeye değerdi.Balıkesir ilimiz başta olmak üzere çevre illerin salonları içerisinde  en modern salonlardan biri olan Ayvalık Taekwondo salonumuzda yapılan tadilat ve değişikliklerde velilerimiz tarafından büyük beğeni topladı. 

İki ayrı grup halinde yapılan sınavda sporcular bir üst kuşağa geçebilmek için büyük mücadele gösterdi. Temel teknik , poomsae , müsabaka ve genel kültür sorularından oluşan sınavda sporcularımız zaman zaman zorlanmalarına rağmen özellikle miniklerimizin sorulara vermiş oldukları cevaplar ve teknikleri uygulama şekilleri büyük beğeni topladı.

Volkan SERSAN hocamızın nezaretinde 6 yıldır büyük bir özveri ve disiplin ile çalışmalarına devam eden Taekwondo’cu sporcularımız İlçemizde 2014 yılında da çok güzel başarılara imza atacaklarının adeta sinyalini vermiş oldu.

İlçe spor müdürümüz Ahmet SUAKAR’da sınava katılan sporcu ailelerine başarılar dileyerek çalışmalarına büyük bir ciddiyet içerisinde devam eden Volkan hocamızı kutluyorum. Umarım yeni yılda da bu başarılara devam ederek ilçemizin gururu olmaya devam ederler dedi.Sınav sırasında velilerimiz ile kısa sohbetler yapan hocalarımız Ayvalık ilçesinde böyle güzel ve sıcak bir ortamın olmasının kendilerini çok şaşırttığını ve gurur duyduklarını , bir çok il merkezinde bile bu şekilde işini ciddiye alarak çalışan spor kulübünün az sayıda olduğuna dikkat çekerken , ailelerin sporcularının yaptıkları bu güzel spora sahip çıkmalarını istediler.

15-20  Ocak’ta yapılacak Gençler Türkiye Şampiyonası ile başlayacak olan yeni sezonda 11 Türkiye şampiyonası ve 3  Uluslararası Şampiyonaya katılacak olan sporcularımıza bizlerde şimdiden gönülden başarılar diliyor ve 2014 yılının en güzel şekilde geçmesini temenni ediyoruz.

 

http://www.ayvalikspor.com