SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




AYVALIK SPOR KULÜBÜNÜN ALMANYA ÇIKARTMASI

TAEKWONDOCULARIMIZ  YURDA  DÖNÜŞ  YAPTI

 

       Ayvalık Spor Kulübümüzün Taekwondocu sporcuları 10 gün içinde Almanya’da katılmış oldukları 3 Ayrı Uluslararası maç sonrası önceki gün yurda dönüş yaptı.

Toplamda 7 Birincilik Kupası , 14 İkincilik Kupası ve 5 üçüncülük kupası kazanan aynı zamanda Pforzheim’de yapılan Goldstadt Pokal’da 39 takım içinde 7.lik kupasının sahibi olan takımımız Taekwondoyu Balıkesir spor tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı.

Ülkemizden Tek Türk takımı olarak antrenörümüz Volkan SERSAN nezaretinde Almanya’ya giden Ayvalık’lı sporcularımız sırasıyla 10 Mayıs’ta Berlin Open , 11 Mayıs’ta Stuttgart-Pforzheim’de Goldstadt Pokal ve 17 Mayıs Hamburg’ta TVSH Open şampiyonlarına katıldı.

Sporcularımızın farklı ülkeden sporcularla mücadele etme imkanına sahip olduğu şampiyonlar çok çekişmeli maçlara sahne oldu.

Almanya’nın çeşitli şehirlerinde oturan vatandaşlarımızın da sporcularımıza vermiş oldukları destek görülmeye değerdi.

10 Mayıs günü yapılan Berlin Open sporcularımızın katılmış oldukları en büyük organizasyon oldu.24 ülkeden yaklaşık 900 sporcunun mücadele ettiği ve 10 kortta yapılan müsabakalara Almanya’da faaliyet gösteren Türk kulüpleri de katıldı. Daha sonra hemen ertesi gün 6 saat araba yolculuğundan sonra katılmış oldukları Goldstadt Pokal’de 11 ülkeden 340 sporcu mücadele etti.Bu şampiyonada sporcularımız yorgun ve uykusuz olmalarına rağmen 4 Birincilik 6 ikincilik ve 1 Üçüncülük kupası alarak Takım olarakta 7.lik kupasının sahibi oldular. Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımız için kollarında siyah bantla maçlara çıktıkları 17 Mayıs’ta yapılan TVSH Open – Stuttgart’ta ki şampiyonada ise 37 takım içerisinde 40 puanla 6.sırada yer alarak elde ettikleri bu başarıyı soma halkına armağan ettiler.

  

Sporcularımız 10 günlük yurtdışı seyahati sırasında Polonya / Jara ve Çek Cumhuriyeti / Prag şehirlerini gezmiş ve Prag Büyükelçimiz Sayın Cihad ERGİNAY Beyefendi kafilemizi makamında kabul ederek almış oldukları başarılardan dolayı tebrik etmişlerdir.Ayrıca Büyükelçilik görevlileri nezaretinde kafilemize Prag şehir turu düzenlenmiş ve bu tarihi şehri sporcularımız yakından tanıma fırsatı bulmuştur.Sporcularımızın almış oldukları bu sonuçlar sonrası Hannower’de bulunan ve Avrupa’nın en büyük oyun parkı olan Haide Park gezisi yaparak rüya tadında bir gün yaşamış ve moral depolamışlardır. Berlin şehrini’de gezme fırsatı bulan sporcularımız Avrupanın en büyük hayvanat bahçesi , müzeler adası , Berlin Kapısı , Berlin duvarı , check point carli , tarabi müzesi , ilk icatlar müzesi ve klasik araba müzesini de ziyaret ederek birçok farklı konuda bilgi sahibi olma fırsatı elde etmişlerdir.

10 günlük süreçte kafilemizde yer alan Uluslar arası Hakemimiz Nuri Tahta hocamızda Berlin Open ve Goldstadt Pokal de görev yapmış ayrıca sporcularımız için kiralanan araçlardan birinin şoförlüğünü de yaparak büyük destek olmuştur.

  

Ayvalık Spor Kulübümüzün değerli sporcuları olan Lara İNCE ,Ecenur TOP,Ayşin İMRENCE,Ramize Sultan KURT,Esmanur SARIŞEN,Ahmet Sefa ŞİŞECİOĞLU,Özdem KIRMIZISAKAL,EdizGÖK,Mustafa GÜNAY,Doğukan GERÇEK ve Emre GÜNAYDIN’ı ve İlçemizin başarılı Antrenörü Volkan SERSAN’ı Ülkemiz adına yapmış oldukları bu güzel görev ve elde ettikleri başarıdan dolayı tek tek kutluyor , bizlere Ayvalık halkı olarak bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyor , başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.