SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




DANİMARKA POOMSAE OPEN TÜRK TAKIMI

 

AVRUPA ARENASI DA 3 BALKES' Lİ Danis Open Taekwondo Poomse Turnuvası 24 mayıs ta Danimarka'nın Kolding şehrinde gerçekleştirildi....Turnuva da ilimizi temsil eden Taekwondocularımız Ali İlgün, İsmail Kökçü ve Dilek Yozgat Eder kürsüdeki yerlerini aldılar. ETU yani Avrupa Birliği A-Class grubunda olan bu yarışmaya Balıkesir'li taekwondocular damgasını vurdu.

10 ülkeden 14 ülkeden 115 sporcunun mücadele ettiği yarışmada derece yapan sporcularımız Balıkesir'in gurur olmaya devam ediyorlar. Uluslar arasında ayrı bir yeri olan bu turnuvada takım liderliğini üstlenen Hayri Temel ALPER bir altın, 2 gümüş, Ali İlgün ve İsmail Kökçü birer altın, Dilek Yozgat Eder ise 2 gümüş madalya elde etmesi Balıkesir de sevinç yarattı. Başarılı sporcularımız; bu bizim ilk yurt dışı başarımız değil ama önemli bir turnuvada da derece almamız yaptığımız çalışmalar ile doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır. diyerek kendilerine olan güvenlerini dile getirdiler.

Çalışmalarımız artarak devam ediyor,buna benzer daha bir çok turnuvaya katılıp taekwondo poomse sporunu başta ilimizde olmak üzere tüm ülkemizde daha tanınır hale getirmek ve yerlerimizi alabilecek sporcuları yetiştirmek için çalışmalar yapmaktayız.Çok sıkı bir çalışma programı ve çok özveri gerektiren bu branşta başarı elde etmek hiç te kolay değil diyerek ..başarılarının ne kadar önemli olduğunu dile getirdiler... Balkes bayrağı ve madalyaları ile Danimarka da podyuma çıkan sporcularımızın bu davranışı da taktirle karşılandı.